Om Kastanjegården

Kastanjegården är en webbbutik med en lidelse för lantlig inredning, både till stora och små, och även en liten Gårdsbutik på landet strax utanför Mariestad. 

Kastanjegården ägs och drivs av Linda med stort stöd och den bästa support man kan tänka sig från övriga i familjen; Håkis och barnen Vincent, Alicia och Vendela. 

Sortimentet är omsorgsfullt och noga utvalt och består av mina egna inredningsfavoriter & artiklar som jag skulle vilja omge mig med i mitt egna hem. Inredning är min stora passion. Gammalt och nytt i en härlig blandning och helst i vitt.

Jag vill att ett besök i min webbutik ska bli en njutningsfull upplevelse och jag hoppas kunna inspirera dig till ett vackrare hem!

Bland våra leverantörer finner du Tine K, Olsson & Jensen, Tell Me More, Ib Laursen och Iris Hantverk, för att bara nämna några. Jag söker ständigt efter nya och spännande leverantörer som har de där produkterna som känns rätt för Kastanjegården.


Du är även välkommen att besöka min Gårdsbutik. Gårdsbutiken är säsongsöppen och öppettiderna kommer att variera. Dock kan du alltid beställa för Avhämtning (kryssa i fraktalternativet Avhämtning i Gårdsbutiken i kassan).

Information om öppettider läggs ut här på webbutiken samt på Facebook.

Det är viktigt för mig att alltid ge bästa service & ett personligt bemötande, kontakta mig gärna vid frågor eller funderingar.

Varmt Välkomna!