Om Kastanjegården

Kastanjegården är en webbutik med heminredning, både till stora & små och även en liten Gårdsbutik på landet strax utanför Mariestad.

Kastanjegården ägs och drivs av Linda med stort stöd och den bästa support man kan tänka sig från övriga i familjen; Håkis och barnen Vincent, Alicia och Vendela.

I min butik finner du vackra ting till ditt hem, något att ge bort eller varför inte något personligt till dig själv. När tillfälle ges håller jag även min Gårdsbutik öppen för dig och dina vänner. Håll utkik efter aktuella öppettider här eller på facebook.

Sortimentet är omsorgsfullt och noga utvalt och består av mina egna inredningsfavoriter & artiklar som jag skulle vilja omge mig med i mitt egna hem. Inredning är min stora passion. Gammalt och nytt i en härlig blandning och helst i vitt.

Bland våra leverantörer finner du Tine K, Olsson & Jensen, Tell Me More, Ib Laursen och Iris Hantverk, för att bara nämna några. Jag söker ständigt efter nya och spännande leverantörer som har de där produkterna som känns rätt för Kastanjegården och som jag lovar kommer att ge ditt hem det där lilla extra.

Jag hoppas att du ska finna inspiration och shoppingglädje här hos mig. Att handla här ska vara en härlig upplevelse från order till leverans.

Det är viktigt för mig att alltid ge bästa service & ett personligt bemötande, kontakta mig gärna vid frågor eller funderingar.


Varmt Välkommen att besöka butiken i Sjöängen, strax utanför Mariestad.

Öppettider Gårdsbutik:
Under rådande omständigheter tar vi endast emot bokade besök
Dock kan du alltid beställa för Avhämtning (kryssa i fraktalternativet Avhämtning i Gårdsbutiken i kassan).


Boka din egen tid i butiken! Hör av dig för förslag på tider som fungerar för dig.


MVH
Linda