Om Kastanjegården

Kastanjegården är en webbutik med heminredning, både till stora & små och även en liten Gårdsbutik på landet strax utanför Mariestad. 

I min butik finner du vackra ting till ditt hem, något att ge bort eller varför inte något personligt till dig själv. När tillfälle ges håller jag även min Gårdsbutik öppen. Håll utkik efter aktuella öppettider här eller på facebook. Här säljer vi allt du hittar i vår webbshop samt sådant som är för stort och tungt för att skicka. 

Sortimentet är omsorgsfullt och noga utvalt och består av mina egna inredningsfavoriter & artiklar som jag skulle vilja omge mig med i mitt egna hem. Inredning är min stora passion. Gammalt och nytt i en härlig blandning och helst i vitt.

Bland våra leverantörer finner du Olsson & Jensen, Tell Me More, Tine K och Ib Laursen för att bara nämna några. Jag söker ständigt efter nya och spännande leverantörer som har de där produkterna som känns rätt för Kastanjegården och som jag lovar kommer att ge ditt hem det där lilla extra.

Jag hoppas att du ska finna inspiration och shoppingglädje här hos mig. Att handla här ska vara en härlig upplevelse från order till leverans.

Det är viktigt för mig att alltid ge bästa service & ett personligt bemötande, kontakta mig gärna vid frågor eller funderingar.

Öppettider Gårdsbutik:

Gårdsbutiken är säsongsöppen och öppettiderna kommer att variera. Dock kan du alltid beställa för Avhämtning (kryssa i fraktalternativet Avhämtning i Gårdsbutiken i kassan).

Boka din egen tid i butiken! Hör av dig för förslag på tider som fungerar för dig.

//Linda